mandag 16. mars 2009

Pedofili - voksne som e seksuelt tiltrekt av barn

En 30 åring bestem seg ikke bære plutselig før at "japp, eg lika barn best". Såklart, i mett hode så e det bære sånn at voksne skal vær i lamme voksne og omvendt. Når man e en 30 år gammel mann så ønska man ikke innerst inne å vær i lamme ei 15 år gammel jenta. Di fleste vil slå seg tel ro då, og det kan dæm ikke med ei jenta på 15. Eg kjenn faktisk ei som e 17 som e ilamme en som e 33 år, og dæm har vært i lag i 4 år. før nån funka det.


Førr di fleste sei det seg sjøl koffer pedofili e galt - vi bære veit det liksom. Men koffer? En av grunnan e at det ikke lar seg gjør å skap et likeverdig seksuelt forhold mellom et barn og en voksen. Barn e og blir barn, og e ikke mentalt utvekla på samme måte som en voksen.

Eg trur at pedofili ofte kommer av at den pedofile prøva å gi ongen den kjærligheita han sjøl ikke fikk i barndommen. 

Fleire opplev også at sjøl om den følelsesmessige kontakten med den pedofile va positiv, så har di opplevd det seksuelle som ekkelt og ubehagelig. Mange kvinne som har blitt seksuelt misbrukt på dennar måten får ofte problema i voksen alder med å få et positivt forhold tel en sexpartner.

MI MEINING: 

Eg ser på pedofili som en sykdom. Eg går jo ikke å ønska å DRÆP den pedofile liksom. Men alle veit om det som skjedd i tyskland(va det tyskland?). Han dær fritzl eller ka han heite ;o DET e fælt! Der va det pedofili, voldtekt, kidnapping og incest blanda. Men.. I utgangspokte va det domt å gjør det, såklart. Men når han først hadde gjort det så kunn han jo ikke bære slæpp dæm ut - da fikk han det hælvette han prøvd å spærr inne:P Ikke ta meg usæriøst nu, men det e mi meining :P hadd eg dræpt nån så hadd eg jo ikke akkurat anmeldt megsjøl :P Men det va domt det han gjor. Han hadd iVÆRTFALL ikke trengt å fortsett med det:o

Di mest omtalte pedofilisakan i norge e vell "lommemannen" og Baneheia-saken. Baneheia-saken va overgrep + drap! Ja, det e førferdelig. 

Men ordet "pedofili" e blitt så sinnsykt ofte brukt i dag. førr hør man om ei på 14 som e kjæreste med en som e 18 så e det med en gang "pedofili". Det e ikke det eg ser på som pedofili. Eg ser heller ikke på pedofili som overgrep mot en 15 åring osv. Før det blir meire voldtekt. Eg ser på pedofili som om en 40 åring e KJÆRESTE med ei på 17 liksom. Før pedofili e at voksne mannfolk/kvinnfolk blir teltrekt av yngre persona.

Eg veit ikke koffer. men det blir ikke pedofili i mett hode vess en 40 åring har sex med ei jente på 16 også drep ho etterpå. da blir det overgrep + drap. ofte hør man om at f.eks fedren voldtar døtren sine når di e 10-16. Det ser eg heller ikke på som pedofili. før det blir incest. Men derimot at en 40 åring sett å onaner tel en barneporno. Eller at han tar en mindreåring på rompa på toge liksom, det blir pedofili...

Det finnes mange synsponkt i dennar saken, og eg kunn ha førtælt mye meire en dettan om ka eg syns. :-)

E du pedofil så e det bedre å hold det inni deg i stede før å vis det. før det blir sjeldent respektert.

Ka du mein?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar